GRATIS FRAGT
v.køb over 599,-

Hurtig levering
1-3 dage i hele landet

LAVESTE PRIS
faste lave priser

Man-Fre 6:00 – 14:00
Tlf: 44 41 56 00

GRATIS FRAGT
v.køb over 599,-

Hurtig levering
1-3 dage i hele landet

LAVESTE PRIS
faste lave priser

Panelhvid dækkende, hvid

kr. 469,95kr. 739,95

Dækkende hvid maling til lofter og vægge af træ

  • Reducerer knastgennemslag
  • Anvendes både til grund- og slutbehandling
  • Velegnet til påføring med malersprøjte

Leveringstid: 3 - 5 dage i hele landet

Trip Trap Panelhvid Dækkende er en helmat specialmaling, der anvendes til gulnet træværk, træprofilbrædder, til lofter og vægge, samt loftpaneler indendørs. Panelhvid Dækkende kan anvendes på ubehandlede eller tidligere lakerede overflader og giver træet et ultramat blødt udseende.
Panelhvid Dækkende forebygger gulning af nyt træværk og reducerer muligheden for knastgennemslag.
Efter første påføring kan der forekomme gennemslag af nikotin og farvestoffer fra træet, og derfor SKAL Panelhvid Dækkende påføres 2 gange for at opnå den dækkende farve.

Arbejdsbeskrivelse

  1. Træet skal være rent, tørt og afrenset. Vask med Trip Trap Trærens blandet med vand i forholdet 1:40. Overfladen vaskes efter med rent vand. Tidligere lakerede overflader afrenses/afslibes for dårligt hæftende lakker. Det anbefales at udføre en mindre prøveopstrøg på et mindre synligt sted for at vurdere resultatet.
  2. Panelhvid Dækkende omrøres grundigt før og under brug. Spande med forskellige batchnumre blandes for at undgå nuance- og glansforskelle.
  3. Produktet påføres med pensel i et jævnt dækkende lag. Stryg altid langs med træ­ets åretegning. For fuldt dækkende resultat skal der behandles 2-3 gange. Panelhvid dækkende er velegnet til påføring med malersprøjte. Overfladen er overmalbar efter ca. 2 timer (ved 20˚C). Tidsrummet mellem første og anden påføring skal være min. 18-24 timer for opnåelse af spærrende effekt.
  4. Værktøj rengøres med vand og sæbe.

Den behandlede træoverflade kan rengøres med Trip Trap Trærens blandet med vand i forholdet 1:40. Det anbefales at anvende en hårdt opvredet klud.

Downloads

Technical data sheet

MSDS