GRATIS FRAGT
v.køb over 599,-

Hurtig levering
1-3 dage i hele landet

LAVESTE PRIS
faste lave priser

Man-Fre 6:00 – 14:00
Tlf: 44 41 56 00

GRATIS FRAGT
v.køb over 599,-

Hurtig levering
1-3 dage i hele landet

LAVESTE PRIS
faste lave priser

FAXE Stenrens

kr. 104,00

Effektiv fjernelse af snavs og sæberester

Koncentreret grundrengøringsmiddel. Kan anvendes på de fleste vaskbare overflader. Fjerner snavs og fedt samt gammel voks og polish.

Leveringstid: 3 - 5 dage i hele landet

Emballage

Rækkeevne m²

Tørretid

Påføring

klud, moppe

Rengøring

Rengør værktøj med vand

PH Værdi

,

Opbevaring

Indholdsstoffer

Under 5 % EDTA, under 5 % nonioniske overfladeaktive stoffer

Producent

Til afrensning af terrazzo, vinyl, plastlaminat, fliser, mv., inden opsætning og lægning af nye fliser. Ideel til rengøring inden efterbehandling med f.eks. FAXE Stenpolish eller FAXE Stenpleje, samt til slutrengøring af nybyggeri. Til grundrengøring af ældre gulve anbefales brug af skuremaskine og vandsuger.

Behandling

FAXE Stenrens omrystes før brug og fortyndes med vand 1:10 og fordeles på overfladen. Efter en virkningstid på 5 – 10 minutter skures overfladen, og der eftervaskes med rent vand. Lad gulvet tørre.

Efterbehandling

Efterbehandling bør foretages straks efter grundrengøringen. Må ikke anvendes på overflader, hvor en højglans ønskes bevaret. Der foretages en prøve på et mindre synligt sted.

Produktet rystes/omrøres omhyggeligt før og under brug. Såfremt der skal anvendes flere dunke til behandlingen, skal alt indhold blandes sammen før brug for at sikre et ensartet resultat. Det anbefales altid at foretage en mindre prøve for test af overflade, vedhæftning, og farvetone.

Der tages forbehold for tekniske ændringer og trykfejl.

Datablade

TEKNISK DATABLAD

Sikkerhedsdatablad