GRATIS FRAGT
v.køb over 599,-

Hurtig levering
3-5 dage i hele landet

LAVESTE PRIS
faste lave priser

Man-Fre 6:00 – 14:00
Tlf: 44 41 56 00

FAXE Hvid Lud

kr. 111,00kr. 336,00

Effektiv mod gulning af alle trægulve og træoverflader

FAXE Hvid Lud standser træets naturlige gulningsproces og giver det et ekstra lyst og ensartet udseende. Produktet er klart til brug og let at påføre.

Leveringstid: 3 - 5 dage i hele landet

Emballage

, ,

Rækkeevne m²

Tørretid

Påføring

pensel, plastik spand, rulle eller lammeuldssvaber, sandpapir, sandpapir eller slibenet

Rengøring

Rengør værktøj med vand

PH Værdi

Opbevaring

Indholdsstoffer

Natriumhydroxid <0,5%, planteolier, naturlig voks og titandioxid

Produkt Type

Vandfortyndbar

Producent

Til nyt, ubehandlet eller afslebet træ, hvor man ønsker at bevare træet lyst. FAXE Hvid Lud er specielt velegnet til behandling af fyr, gran, douglas, pitchpine, oregonpine og lærk. Andre træsorter – f.eks. birk, bøg, eg, ask og ahorn – kan behandles med FAXE Hvid Lud, men farvetonen vil afhænge af træsorten. Det anbefales at foretage en prøve.

Forbehandling

Træet skal være rent og tørt. Snavsede træflader renses først grundigt med FAXE Trærens.

Arbejdsvejledning

  • Luden påføres nemt i et jævnt lag med en pensel, lammesvaber el. rulle i træets længderetning. Overlapninger udjævnes, mens træet endnu er vådt.
  • Træets tørretid er 5 timer v/20°C.

Trælofter behøver ingen efterbehandling. Gulvbrædder, møbler, bordplader m.m. efterbehandles, således at træet er effektivt beskyttet mod indtrængning af snavs og væsker.

Efterbehandling

Når træet er tørt, skal overfladen efterbehandles med FAXE Gulvsæbe Hvid, FAXE Prestige Olie Hvid eller FAXE Træolie Hvid, som giver træet en robust og naturlig overflade samt efterlader træet med en lys farvetone. Den daglige rengøring af træ, som er behandlet med FAXE Hvid Lud og en FAXE Olie, foretages med FAXE Gulvsæbe Hvid eller FAXE Oliepleje Hvid.

Produktet rystes/omrøres omhyggeligt før og under brug. Såfremt der skal anvendes flere dunke til behandlingen, skal alt indhold blandes sammen før brug for at sikre et ensartet resultat. Det anbefales altid at foretage en mindre prøve for test af overflade, vedhæftning, og farvetone.

Der tages forbehold for tekniske ændringer og trykfejl.

Datablade

TEKNISK DATABLAD

Sikkerhedsdatablad