GRATIS FRAGT
v.køb over 599,-

Hurtig levering
3-5 dage i hele landet

LAVESTE PRIS
faste lave priser

Man-Fre 6:00 – 14:00
Tlf: 44 41 56 00

FAXE Gulvsæbe Natur

kr. 98,00kr. 265,00

Grundbehandling og pleje af alle træoverflader

FAXE Gulvsæbe fremstilles af lyse og rene vegetabilske olier, naturvoks. Produktet er specielt udviklet til hurtigt at mætte træets porer og give effektiv beskyttelse mod evt. spildte væsker som f.eks. kaffe, rødvin m.m. FAXE Gulvsæbe er silkemat, vedligeholdelsesvenlig og helt naturlig.

Leveres i Hvid og Natur.

Leveringstid: 3 - 5 dage i hele landet

Emballage

, ,

Rækkeevne m²

Farver

Tørretid

Påføring

klud, klud eller lammeuldssvaber, spand

Kan opløses med

Rengøring

Rengør værktøj med vand

PH Værdi

Opbevaring

Indholdsstoffer

Sæbe af vegetabilske olier og naturlig voks, kridt og pigmenter (kun hvid udgave), under 5% EDTA, 5-15% sæbe

Producent

FAXE Gulvsæbe er specielt udviklet til efterbehandling og vedligeholdelse af ludbehandlet træ på gulve, møbler, bordplader m.v. FAXE Gulvsæbe Natur er desuden velegnet til klinker, kork m.m. Hvis et hvidskuret udseende ønskes er FAXE Gulvsæbe Hvid særdeles velegnet. FAXE Gulvsæbe er velegnet til gammelt, ludbehandlet og ubehandlet træ, som trænger til at blive frisket op. Ludbehandlet træ mættes effektivt med en fed opløsningaf FAXE Gulvsæbe og vand.

Forbehandling

Løst snavs fjernes ved støvsugning.

Arbejdsvejledning

  • Dunken omrystes grundigt før brug.
  • Opløs 1 l FAXE Gulvsæbe i 5-10 l varmt vand.
  • Med moppe, klud eller lammeuldssvaber vaskes i træets længderetning med sæbevandet.
  • Træet aftørres med opvredet moppe eller gulvklud.
  • For at opnå den bedste beskyttelse af træet gentages behandlingen efter behov inden i ibrugtagning.

Vedligeholdelse/Rengøring

Den daglige vedligeholdelse og rengøring af træ, som er behandlet med FAXE Gulvsæbe er blot støvsugning. Når træet begynder at blive snavset, vaskes det nemt med FAXE Gulvsæbe som beskrevet foroven. Dog bruges 1 l sæbe til 10-20 l varmt vand ved almindelig rengøring. Hvis gulvet normalt vaskes med pigmenteret sæbe, kan det med fordel vaskes med FAXE Gulvsæbe Natur en gang i mellem. Hermed er det muligt at styre farven på gulvet, så denne ikke bliver for intensiv.
Meget snavset træ eller genstridige pletter vaskes først med FAXE Trærens og varmt vand i forhold 1:40. Lad træet tørre1-2 timer og mæt det derpå med FAXE Gulvsæbe som beskrevet under ”Arbejdsvejledning”.
Til skånsom afrensning af pletter som f.eks. fedt, blod, kaffe, te, rødvin på ubehandlet eller behandlet træ kan FAXE Pletfjerner anvendes. FAXE Pletfjerner kommes på pletten. Lad produktet virke i 10-20 minutter. Snavs løsnes og fjernes med en blød børste. Der vaskes efter med rent vand, evt. tilsat FAXE Trærens og tørres med en klud. Mæt derefter træet med FAXE Gulvsæbe som beskrevet under ”Arbejdsvejledning”.

Produktet rystes/omrøres omhyggeligt før og under brug. Såfremt der skal anvendes flere dunke til behandlingen, skal alt indhold blandes sammen før brug for at sikre et ensartet resultat. Det anbefales altid at foretage en mindre prøve for test af overflade, vedhæftning, og farvetone.

Der tages forbehold for tekniske ændringer og trykfejl.

Datablade

Detergent Datablad

TEKNISK DATABLAD

Sikkerhedsdatablad