GRATIS FRAGT
v.køb over 599,-

Hurtig levering
3-5 dage i hele landet

LAVESTE PRIS
faste lave priser

Man-Fre 6:00 – 14:00
Tlf: 44 41 56 00

Basislud

kr. 225,00kr. 345,00

Reducerer gulning af træ

  • Kan anvendes til alle træsorter
  • Til nyt eller afslebet træ
  • Skal efterbehandles med sæbe, olie eller lak
  • Varer nr. 2,5L 500233  5,0L 500226

Leveringstid: 3 - 5 dage i hele landet

Emballage

,

Rækkeevne m²

PH Værdi

Deklaration

<5% nonioniske overfladeaktive stoffer. <1% konserveringsmiddel

Fysisk tilstand

Massefylde (g/ml)

Basis

Kan opløses med

Tørretid

Værktøj

, , , ,

Værktøj rengøres med

Bortskaffelse

MAL-kode (1993):

00-3

Opbevaring

Producent

Basislud har til formål at lave en modning af træet for at udsætte træets naturlige gulning. Anvendes til alle lyse træsorter. Hvis træet ikke ludbehandles, vil det gulne/blive mørkere under sollysets pavirkning. Ludbehandling må KUN anvendes på nyt ubehandlet eller afslebet træ. Ludbehandling beskytter ikke træet og skal altid efterfølges af en grundbehandling med sæbe, olie eller lak. Det anbefales at påføre Basislud et ikke-synligt sted inden selve behandlingen for at se, om det ønskede resultat opnås.

Arbejdsbeskrivelse

Gulvet skal være rent, tørt og frit for snavs og fedt.

  1. Dunken omrystes grundigt. For at sikre et ensartet resultat anbefales det at tømme dunken over i en plastikspand. Herefter omrøres luden med jævne mellemrum.
  2. Luden påføres med en ludpensel, uldpad eller Trip Trap olieapplikator i et jævnt lag i træets længderetning. Anvend min. 1 L lud pr. 10 m2.
  3. Ludbehandlet træ skal efter 8-12 timers tørretid vaskes med Trip Trap Trærens, 250 ml til 5L vand, for at fjerne overskydende pigmenter fra overfladen. Efter en tørretid på yderligere 8 timer ved 20˚C (træet skal være helt tørt), sæbebehandles der med Trip Trap Natursæbe. OBS: Alternativt kan der efter 8-12 timers tørretid poleres med polermaskine med grøn polerpad. Overfladen støvsuges grundigt og kan efterfølgende sæbebehandles med Trip Trap Natursæbe.

Downloads

Technical data sheet

MSDS